Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949
Коментари Харесай

Нетаняху нареди евакуация на цивилното население от Рафах и победа над Хамас

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и заяви през днешния ден, че е наредил на военните да разработят двоен проект - за изтегляне на цивилни от град Рафах, в южната част на линията Газа, и за победа над останалите елементи на " Хамас ", до момента в който интернационалният напън върху Израел пораства, съобщи Ройтерс.

Днес израелската войска нанесе гибелен въздушен удар в Рафах, последното място в анклава, където жителите на линията Газа откриха леговище. Властите в Тел Авив подцениха предизвестията, отправени от американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и филантропичните групи, които споделиха, че ще има огромен брой жертвите измежду цивилното палестинско население, в случай че израелските сили нападат града.

Международното безпокойствие за ориста на хиляди разселени поданици на линията Газа, които откриха леговище в Рафах, се ускори, откакто Израел заплаши със сухопътна интервенция в града, покрай границата с Египет.

Вашингтон сподели през вчерашния ден, че няма да поддържа израелска военна интервенция в Рафах, без да се обърне дължимото внимание на тежкото състояние на цивилните там, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разказа отговора на Израел на офанзивите на " Хамас " от 7 октомври като " прекален ", отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР